Grafsteen ontwerpen

Even geduld a.u.b.
De configurator wordt geladen, dit kan tot 30 seconden duren...

Hieronder kunt u het model en de granietkleur van de staande steen, de omranding en de eventuele dekplaat of tuinaarde- splitvulling kiezen. De keuze die u maakt, ziet u meteen afgebeeld, met rechts erboven de prijs. Deze is inclusief plaatsen, funderen en zestig lettertekens.
De tekst die op de staande steen komt kunt u hieronder maken in het lettertype dat u mooi vindt. zestig lettertekens zijn bij de prijs inbegrepen. Ieder extra letterteken kost € 3,95 en wordt automatich bij de prijs opgeteld. Wij gaan pas aan het werk als u de proefdruk hebt goedgekeurd.
Kies hieronder het accessoire dat u mooi vindt. De tekeningen en de Arabische teksten worden in de steen gezandstraald en in de kleur van de tekst gelakt. Alle accessoires die op de steen worden gemonteerd zijn in brons (goudkleurig) en aluminium (zilverkleurig) leverbaar. De granieten vazen zijn in alle kleuren graniet leverbaar.
Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Hiermee vragen wij bij de begraafplaats de informatie op die wij voor de definitieve offerte nodig hebben. Klik op “Checken” om te controleren of alles is ingevuld en daarna op “Volgende” om de offerteaanvraag af te ronden.
Hieronder ziet u een overzicht van de grafsteen waar u een vrijblijvende offerte voor wilt aanvragen. Als u toch nog iets wilt wijzigen druk dan op de knop “Vorige”. Is alles goed en naar wens druk dan op de groene knop onderaan, u krijgt zo spoedig mogelijk de offerte van ons.
Total:
Staande steen model none ...
Omranding model none ...
Dekplaat model none ...
Vulling none ...
Staande steen kleur none ...
Omranding kleur none ...
Dekplaat kleur none ...